Revalidatietraining – Groningen / Peize

Revalidatietraining bij Fysiotherapie Beuzenberg

Bij Fysiotherapie Beuzenberg Groningen & Peize kunt u terecht voor sportrevalidatie of revalidatietraining na bijvoorbeeld een operatie, hersenbloeding / CVA of hartoperatie. De praktijken zitten gevestigd binnen Basic-Fit aan de Westerhaven in Groningen. en in gezondheidscentrum De Esrank in Peize. De trainingszaal is voorzien van de modernste apparatuur en de trainingen vinden plaats individueel of in kleine groepen. (max 4 mensen)  De fysiotherapeuten houden in de gaten of u de oefeningen goed uitvoert en geven daar waar nodig aanwijzingen. Daarnaast zorgen zij voor de juiste opbouw van uw trainingsprogramma met de juiste balans in de oefeningen. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd en is er een minimaal risico op blessures.

Intake-gesprek en fitheidstest

Voor een optimaal resultaat bij de revalidatie wordt bij de aanmelding een uitgebreid intake-gesprek gehouden en indien noodzakelijk testen afgenomen. Tijdens het intake-gesprek kunt u persoonlijke doelstelling(en), zoals vergroten van uw kracht, uithoudingsvermogen of vetverbranding, kenbaar maken. Ook eventuele psychische en/of lichamelijke klachten, blessures, operaties, (fysiotherapeutische) behandelingen, medicijn gebruik, komen aan de orde. Hier wordt specifiek rekening mee gehouden bij het maken van uw trainingsprogramma. Uit de fitheidstest wordt uw huidige fitheid , uithoudingsvermogen en spierkracht afgeleid. Het trainingsprogramma wordt samengesteld aan de hand van het intake-gesprek, de fitheidstest en uw wensen. Het trainingsprogramma is daarmee afgestemd op uw mogelijkheden.

Revalidatietraining/sportrevalidatie is bedoeld voor:

  • Mensen die een operatie hebben ondergaan en na de operatie fysiotherapie / revalidatietraining nodig hebben, zoals na een: Voorste kruisband reconstructie, meniscusoperatie, spierscheuring, enkelverzwikking, botfracturen, schouderluxatie.
  • Mensen met specifieke aandoeningen zoals astma, COPD, hart, burn-out, bekkeninstabiliteit, chronische pijn, hernia, fibromyalgie, RSI, reuma, osteoporose, suikerziekte(diabetes),whiplash etc.
  • Sporters die willen revalideren of hun niveau willen verhogen onder professionele begeleiding.
  • Iedereen met klachten (bijvoorbeeld rug, knie, nek, schouder of andere gewrichten) die na een revalidatieperiode functioneel willen doortrainen.

Revalidatietraining bij Fysiotherapie Beuzenberg

  • Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie.
  • Specialisaties in onder andere sportrevalidatiemanuele therapiedry needling, en echografie.
  • Wij hanteren geen wachtlijst.
  • Gevestigd aan de Westerhaven 64 in het centrum van Groningen
  • Gevestigd aan de Zr. Kleveringastraat in Peize
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Beuzenberg