Fysiotherapie Beuzenberg

9.6 / 10 | 50 waarderingen

Professioneel én persoonlijk

Rutger Beuzenberg heeft Fysiotherapie Beuzenberg in 2015 opgericht. Na jarenlange ervaring als fysiotherapeut in loondienst, was het tijd om voor zichzelf te beginnen. “Ik wilde graag een eigen praktijk waar je makkelijk binnen stapt, persoonlijk geholpen wordt en waar je je meteen op je gemak voelt. Dat is volgens mij niet alleen prettig, maar draagt ook nog eens bij aan een goed herstel!”

Rutger staat samen met een team van verschillende specialisten voor u klaar. Fysiotherapie Beuzenberg biedt onder andere fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeem therapie, echografie, shockwave, dry needling en EPTE therapie.
Onze praktijklocaties beschikken over ruime behandelkamers en een ruime oefenzaal met moderne apparatuur.

Fysiotherapie in Groningen

In Groningen heeft Fysiotherapie Beuzenberg drie locaties in het centrum van de stad aan de Noorderhaven ,Griffeweg en Westerhaven.

Ons bezoekadres aan de Noorderhaven is gehuisvest op een mooie plek aan de diepenring in hartje Groningen.

De locatie aan de Griffeweg is gevestigd binnen het nieuwe Medisch Centrum de Stadspoort waar naast ons 3 huisartsen en een apotheek gevestigd zijn. Op deze manier zijn er korte lijnen met andere disciplines waardoor we optimale zorg kunnen bieden aan de patiënt.

De Locatie aan de Westerhaven is gevestigd binnen het pand van Basic fit Groningen.

Fysiotherapie in Peize

Fysiotherapie Beuzenberg Peize is gevestigd op de 1e etage binnen het Medisch Centrum Peize aan de Zr. Kleveringastraat 101-c. Naast Fysiotherapie zijn de 3 huisartsen (Lammers, Luehof en Hut), een Apotheek en een diëtist gevestigd binnen Medisch Centrum Peize. Op deze manier zijn er korte lijnen met andere disciplines waardoor we optimale zorg kunnen bieden aan de patiënt. De praktijk in Peize is goed te bereiken vanuit omliggende dorpen, zoals Eelde, Roden, Paterswolde, Leek en Roderwolde.

Samenwerking

Samenwerken wordt steeds belangrijker binnen de gezondheidszorg. Hier hechten wij dan ook veel waarde aan.

Zowel in Groningen en Peize hebben we een goede samenwerking met huisartsen, specialisten, podotherapeuten, diëtisten en verschillende sportverenigingen. We maken gebruik van elkaars deskundigheid en specialisatie om achter de oorzaak van de klachten te komen en de behandeling zo goed mogelijk af te stemmen voor een optimaal behandelresultaat voor de patiënt.
We hebben regelmatig contact met huisartsen, praktijkondersteuners, diëtisten en podotherapeuten in de regio.

Wij zijn aangesloten bij de volgende Netwerken:

  • Schoudernet Noord
  • Rugnetwerk
  • Claudicationet
  • Chronsich zorgnet
Start chat
Heeft u een vraag?
Hi, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?