Fysiotherapie Beuzenberg

9.6 / 10 | 50 waarderingen

Nieuwe Collega!

24 november, 2022


Even voorstellen:
Mijn naam is Anouschka Nuver en ik ben deze week gestart met werken bij Fysiotherapie Beuzenberg. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie. Als algemeen fysiotherapeut zie ik allerlei soorten mensen en dat is wat het vak zo leuk maakt. Naast de verscheidene klachten die ik zie, ligt mijn interesse onder andere bij rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast begeleid ik veel mensen met post covid en COPD. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, koken en reizen. Ik heb er veel zin in om het team te mogen versterken. Om mij tegen te komen, kun je me vinden op de locaties Noorderhaven, Griffeweg en Peize. Wie weet tot snel!
Fysiotherapie Groningen - Peize

Deel dit bericht

Start chat
Heeft u een vraag?
Hi, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?