Fysiotherapie Beuzenberg

9.5 / 10 | 49 waarderingen

Nieuwe Collega!

25 augustus, 2023


Nieuwe collega!
Henry Koster is sinds 1 augustus ons team komen versterken.
Even voorstellen:
Ik ben Henry Koster. In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Sinds mijn afstuderen heb ik gewerkt bij verschillende eerstelijns praktijken rondom de stad Groningen. In 2020 kreeg ik de kans om een jaar te werken als fysiotherapeut op Sint Maarten. Een hele mooie ervaring! Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Beuzenberg.
Naast de algemene fysiotherapie ben ik inmiddels ook bekwaam in Dry Needling en Shockwave therapie. Ook heb ik veel patiënten mogen helpen revalideren na hun heup-, knie- of schouderoperatie.
Ik zie de behandeling als een samenwerking tussen mij en de patiënt. Goede diagnostiek en duidelijke communicatie vormen hierin de basis.
In mijn dagelijkse leven sport ik regelmatig. Ik loop twee keer per week hard en ben daarnaast ook drie keer per week in de sportschool te vinden.
Misschien tot ziens in de praktijk!
Fysio Groningen - Fysiotherapeut

Deel dit bericht

Start chat
Heeft u een vraag?
Hi, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?